Naszej Warszawie : wieczór literacko-artystyczny / Związek Zaw. Literatów Polskich Oddział Gdański, Klub Literacki w Sopocie. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o wieczorze, który miał miejsce 27.09.1948 r. w sopockim Grand Hotelu.