Naszej Warszawie : wieczór literacko-artystyczny - Związek Zawodowy Literatów Polskich. Oddział (Gdańsk).; Klub Literacki (Sopot). (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o wieczorze, który miał miejsce 27.09.1948 r. w sopockim Grand Hotelu.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- plakaty; Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty