Mecz piłki nożnej : pomiędzy K.S Gryf Wejherowo - K.K.S. Grom Gdynia. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu piłki nożnej na Stadionie Miejskim w Gdyni.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty