Miejska Biblioteka Publiczna w Bochni / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) ([wydawca nieznany], 1978)
Figura św. Kingi, na aureoli napis: Miejska Biblioteka Publiczna, u dołu: W Bochni. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.