[Afisz teatralny. Incipit] Fernando Arrabal - Cmentarzysko samochodów = Le cimetière des voitures / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 29.04.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.