[Afisz teatralny. Incipit] Fernando Arrabal - Cmentarzysko samochodów = Le cimetière des voitures - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 29.04.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.
Keywords: Hebanowski, Stanisław -- (1912-1983) -- druki ulotne; Kołodziej, Marian -- (1921-2009) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.