Wrzeszcz : róg Placu Komorowskiego i ulicy Bolesława Chrobrego / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1982)
Przedstawia kamienicę na Placu Księdza Bronisława Komorowskiego u zbiegu z ulicą Bolesława Chrobrego, 1982 rok.