Widok na ul. Kartuską i Osiedle Piecki / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia widok ogólny ze Wzgórza Mickiewicza na osiedle Suchanino, na pierwszym planie kościół pw. św. Franciszka z Asyżu przy ul. Kartuskiej, ok. 1985 r.