Skutki przeciążenia ([S.l. : s.n.], 1953)
Przedstawia uszkodzoną platformę z której spadają materiały budowlane.
Na plakacie daty: 19 VI 1953 oraz data ukonczenia druku: 1 VII 1953 r.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty