Geistliches Konzert : in der Lutherkirsche zu Langfuhr am Sonntag, den 16. März 1913, abends 5 Uhr. ([s.n.], 1913)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu w kościele luterańskim 16 marca 1913 r.