Stocznia Gdańska : pośrednictwo pracy / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1988)
Przedstawia stoczniowców w punkcie informacyjnym pośrednictwa pracy w Stoczni Gdańskiej.