Medal. Generał Józef Haller 1873-1960 Z Ziemi Francuskiej Do Polski. ([Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne], 1985)
Medal. Awers: Popiersie prawie na wprost. W otoku napis: 1873. Generał Broni Józef Haller. 1960. Rewers: Znak "Błękitnej Dywizji" z napisami: 4 X 1918/Francja/Włochy/Ameryka. W otoku napis: Z Ziemi Francuskiej Do Polski 1918 1919, u dołu: PTAiN 1985.