Antanas kazakauskas ex Libris / [A. Švažas]. - Švažas, Algimantas (1933-2003) (1966)
Przedstawia cztery schematycznie narysowane twarze z różnymi minami. Napis u góry: antanas kazakauskas, u dołu: ex Libris.