Król Belgów na ulicy Długiej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia króla Belgii Baldwina I i królową Fabiolę podczas oficjalnej wizyty na ulicy Długiej w Gdańsku, 13 października 1977 rok.