Janussius Radziwil D G Birzœ ac Dubingœ Dux S. Rom. Imp. Princeps Neveliœ et Sebiesy [...]. (1650)
Popiersie 3/4 w prawo w owalnej ramie, pod którą wydłużony nieregularny owalny kartusz z napisem tytułowym. Całość na prostokątnym tle.