Janussius Radziwil D G Birzœ ac Dubingœ Dux S. Rom. Imp. Princeps Neveliœ et Sebiesy [...]. ([Niemcy], 1650)
Popiersie 3/4 w prawo w owalnej ramie, pod którą wydłużony nieregularny owalny kartusz z napisem tytułowym. Całość na prostokątnym tle.
Daty i miejsce powstania na podstawie bibliografii.
Katalog portretów osobistości polskich i w Polsce działających, t. 4, P-S
Keywords: Radziwiłł, Janusz -- (1612-1655); Hetmani; Grafika niemiecka; Miedzioryt