Utwory religijne Józefa Ksawerego Elsnera (1769-1854) na chór męski - Poźniak, Grzegorz (1971- ). (2013)
1. Zestawienie utworów. 2. Twórczość religijna Józefa Elsnera na chór męski.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Religiöse Werke von Joseph Xaver Elsner (1769-1854) für Männerchor.
Streszczenie niemieckie.
Keywords: Elsner, Józef -- (1769-1854); 1701-1800; 1801-1900; Muzyka religijna; Muzyka na chór męski a cappella; Artykuł z pracy zbiorowej