Gdańsk rajd Warszawa-Monte Carlo / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1962)
Przedstawia samochód Sobiesława Zasady na Długim Targu w Gdańsku podczas rajdu Warszawa-Monte Carlo, 1962 rok.