Gabriela Zapolska - Żabusia - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2020)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 22.08.2020 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria i opracowanie muzyczne: Jarosław Tumidajski, scenografia i kostiumy: Mirek Kaczmarek.
Na okładce plakat, autor: Kaja Renkas.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.