Exlibris Wiktora Podoskiego - Podoski, Wiktor (1901-1970). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1926)
Na stylizowanej tarczy, w owalu baranek, u dołu na rulonie napis: Exlibris Wiktora Podoskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.