"Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią" (Mt 5, 7) / Józef Kudasiewicz. - Kudasiewicz, Józef (1926-2012)
1. Miłosierny Ojciec. 2. Miłosierny Jezus. 3. Miłosierny uczeń Jezusa. 4. Duchowość ewangelicznego miłosierdzia.