[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wydziału Zdrowia i Opieki Społecznej Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie w sprawie [...] przymusowych szczepień ochronnych przeciw durowi brzusznemu / Irena Wieloszewska. - Wieloszewska, Irena (1919-2004) (Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie, 1966)
Afisz informujący o szczepieniach.