Doroczny popis Szkoły Tańca Artystycznego Kazimiery Nowowiejskiej. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o występach, które miały miejsce 16-19.06.1949 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne