Twórczość Zbigniewa Herberta w kontekście Europy Środkowej / Krzysztof Krasuski. - Krasuski, Krzysztof (1946- ).
Słowa kluczowe: Zbigniew Herbert, tłumaczenia, geopoetyka, badania porównawcze, kultura Europy Środkowej.