Gdańsk, ulica Mariacka : Płycizna z płaskorzeźbą z przedproża domu nr 29 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1991)
Przedstawia płaskorzeźbę na przedprożu kamienicy przy ul. Mariackiej nr 29, około 1991 r.