[Afisz. Incipit:] Oczekuję Cię Gdzie??? na Zabawie w "Colosseum" ... - Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza; Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 25.05.1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.