Budynek Sierocińca - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia budynek siedemnastowiecznego przytułku (Domu Dobroczynności) na ulicy Sierocej w Gdańsku, 1987 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie