[Afisz. Incipit] W czasie od 2 do 31 sierpnia r.b. na terenach Sopotu i Gdyni odbywać się będą Międzynrodowe Targi Gdańskie / Bolesław Nowicki. - Nowicki, Bolesław ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o Międzynarodowych Targach Gdanskich i zachęcający do zgłaszania kwater dla gośc, 1947 rok.