[Afisz. Incipit] W czasie od 2 do 31 sierpnia r.b. na terenach Sopotu i Gdyni odbywać się będą Międzynrodowe Targi Gdańskie - Nowicki, Bolesław; Międzynarodowe Targi Gdańskie 1947 ; Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o Międzynarodowych Targach Gdanskich i zachęcający do zgłaszania kwater dla gośc, 1947 rok.
Keywords: Targi -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.