[Głowa mężczyzny z wąsami w czapce]. - Della Bella, Stefano (1610-1664). ([Florencja], 1647)
Przedstawia głowę mężczyzny w czapce i wąsami, prawy profil.
Autor, data i miejsce powstania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
Tytuł na podstawie treści kompozycji.
https://www.metmuseum.org [dostęp 30.06.2025]
Keywords: Portrety; Grafika włoska; Akwaforta