Segeri haec vustum monstrat Tibi charta Georgi / I. Saal. - Saal, Izaak (1678)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4, na tle biblioteki Georg Seger (1629-1678), gdańskiego lekarza i profesora Gimnazjum Akademickiego.