Ex Libris Jos Van Waterschoot W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia kompozycję z gałązek i kwiatów. U dołu napis: Ex Libris Jos Van Waterschoot. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.