[Afisz. Incipit] W ramach Tygodnia Miłosierdzia odbędzie się ... wielki koncert ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w gdyńskim Teatrze Miejskim, 13.10.1946 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.