Ex Libris Wojtka Kołyszki - Bogusławski, Tomasz (1958- ).; Kołyszko, Wojciech (1956- ). (1981)
Twarz mężczyzny z profilu, u góry napis: Ex Libris Wojtka Kołyszki.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.