Połów - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1949)
Przedstawia sześciu rybaków na drewnianych łodziach wyciągających sieci.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Morze -- w sztuce