Ze Zbiorów Muzeum Zamkowego W Malborku / [E. Grabowski]. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1963)
Przedstawienie abstrakcyjne, wzdłuż bocznych i dolnej krawędzi napis: Ze Zbiorów Muzeum Zamkowego W Malborku, pod wyobrażeniem autograf artysty.