Ze Zbiorów Muzeum Zamkowego W Malborku - Grabowski, Edward (1904-1966).; Muzeum Zamkowe (Malbork). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1963)
Przedstawienie abstrakcyjne, wzdłuż bocznych i dolnej krawędzi napis: Ze Zbiorów Muzeum Zamkowego W Malborku, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data i symbol techniki graficznej.
Keywords: Muzea -- Polska -- Malbork -- ekslibrisy; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.