Fundusz stypendilany im. Robotników Wybrzeża ([S.l. : s.n., 1980)
Propagdandowy plakat z 1980 lub 1981 r.
Nazwisko autora plakatu nieczytelne - J. Zajewski (?).
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty