Zakłady Dziewiarskie w Gdańsku-Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia krosna w Zakładach Dziewiarskich w Gdańsku-Wrzeszczu, 1972 rok.