Gesänge am Grabe : des Königlichen Regierungs - und Schul-Raths Dr. Ernst Wilhelm Eduard Starcke, geboren d. 24. Nomr. 1798, gestorben d. 3. Sptbr. 1853. (s.n., 1853)
Druk z tekstem pieśni żałobnej masonów gdańskich loży Eugenia na 6 września 1853 r.