[Afisz teatralny] Ryszard Ruszkowski - Jadzia wdowa : Komedia muzyczna w 3 aktach opracowanie Julian Tuwim / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o premierze w kwietniu 1959 r. Inscenizacja i reżyseria: Jerzy Ronard Bujański, oprawa plastyczna: Lidia Minticz i Jerzy Skarżyński, choreografia: Mikołaj Kopiński.