Zanim zaśniesz pomyśl o mnie... : Piosenki Anny German / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat premiery 3.06.2005 r. Teatr Malarnia w Gdańsku. Aranżacje: Bartłomiej Woźniak, śpiewa Marzena Nieczuja Urbańska. Autorką zdjęcia wykorzystanego na plakacie jest Kalina Bujnicka.