Zanim zaśniesz pomyśl o mnie... : Piosenki Anny German - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat premiery 3.06.2005 r. Teatr Malarnia w Gdańsku. Aranżacje: Bartłomiej Woźniak, śpiewa Marzena Nieczuja Urbańska. Autorką zdjęcia wykorzystanego na plakacie jest Kalina Bujnicka.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.