Teatr Lalek Arlekin - Polakowski, Andrzej (Łódź : [wydawca nieznany], 1992)
Plakat przedstawia postać arlekina w czarnej masce w kostiumie z kolorowych rombów. Nazwisko autora w dolnej części plakatu po prawej stronie.
Keywords: Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.