Ex-Libris Szigeti Istvan [Stephan Szigeti]. - Szigethy, Istvan (1891-1966) (1945)
Przedstawia reprodukcję płaskorzeźby Paula Vincze - kobieta z dzieckiem. Pod przedstawieniem napis: Ex-Libris Szigeti Istvan.