Ex * Libris Andrzeja Stelmasiewicza / Bohdan Rutkowiak. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). (2008)
W prostokątnej ramce stylizowany lew trzymający w ozdobnej ramie portret męski, wokół lwiej grzywy napis: Leo Gedanensis, niżej napis: Ex * Libris Andrzeja Stelmasiewicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem sygnatura autora.