[Afisz. Incipit] P.O. Służba Polsce urządza ... w Operze Leśnej w Sopocie Międzybrygadowy Festiwal Zespołów Artystycznych ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o festiwalu bez daty dziennej.