Gdańsk ul. Długa Nr 1 i 2. Nowe kamieniczki - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1950)
Przedstawia kamienice nr 1 i 2 przy ul. Długiej, po odbudowie, ok. 1959 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie