[Afisz teatralny. Incipit] Pygmalion romans w 5 akatch G.B. Shawa / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz informujący o przedstawienjiu w Teatrze Kameralnym w Sopocie 16.07.1949 r. Reżyseria: Iwo Gall.