Apel Zarządu Głównego Z.M.P. / Zarząd Główny Związku Młodzieży Polskiej. (Zarząd Główny Związku Młodzieży Polskiej, 1952)
Afisz propagandowy z paź. 1952 r. nawołujący do pracy w zakładach przemysłowych.